Eerste afspraak maken

DIT FORMULIER ENKEL INVULLEN WANNEER JE TELEFONISCH EEN AFSPRAAK HEBT GEMAAKT

Aanvragen zonder telefonisch contact zullen niet worden behandeld.

* zijn verplicht

Naam en voornaam*
Rijksregisternummer*
0 (Min. 10 Characters)
Email adres*
Adres + huusnummer, *
Postcode*
Woonplaats*
Je tandarts*
Telefoonnummer thuis
Mobiel nummer (mama en/of papa)*

We informeren u over het volgende:

- Breng je identiteitskaart of kidsID mee bij de eerste afspraak

- De consultaties zullen afwisselend tijdens en na de schooluren plaatsvinden

- De eerste consultatie annuleren doet u best via mail ten laatste 3 werkdagen vooraf en je vraagt ons een bevestiging van de annulatie te sturen

- Bij het niet nakomen van de afspraak zonder bericht, zullen wij 50€ in rekening brengen voor de verloren consultatie, ook indien er te laat wordt verwittigd owv ziekte. Mits voorleggen van een doktersbriefje vervalt dit.

- Indien je interesse hebt in een tandverzekering, start dan nu met het informeren over de kostprijs en voorwaarden van zo'n tandverzekering, want vaak is er een wachttijd van 1 jaar (soms 3 jaar) vooraleer een behandeling kan opgestart worden. 

Recent hebben CM, OZ en Partena hun bijkomende tussenkomst voor hun leden (en dus zonder extra verzekering) verhoogd van €380 naar €1050 (tot 60% van het remgeld). Ook het veranderen van ziekenfonds houdt een wachttijd in. 

Het is een verzekering, dus je sluit dit af vóórdat je een behandeling start. Een brandverzekering sluit je ook af, vóórdat de brand begint.

Wanneer een kleine behandeling nodig is en start vóór de leeftijd van 8,5 jaar, dan is een tandverzekering nog niet nodig. Deze behandelingen hebben een redelijk goede terugbetaling door het ziekenfonds. Behandelingen die na de leeftijd van 10-11 jaar starten zijn duurder en hebben een vrij beperkte terugbetaling door het ziekenfonds. Pas dan is een verzekering interessant. 

Verzenden